Főoldal

Üdv a kedves látogatónak itt a honlapon! Szerencsésnek érezheted magad, mivel olyan helyen jársz ami jó. (Legalábbis ezt állítják róla) Ha majd jól megnézed a menüpontokat, akkor jól meglepődsz majd te is, hogy valóban milyen sok minden van itt fönn néhány centire az asztalsík lapjától.
Amennyiben az elektronika is érdekel, akkor még jobban meg leszel elégedve, mert ez a lap főleg azzal a témakörrel foglalkozik és igyekszik a maximumot nyújtani, valamint tartalmilag a végtelenhez konvergálni. Szörfölés közben összeakadhatsz itt elektronikus dolgok bekötési rajzaival, kis rövid érdekes cikkekkel és letölthető programokkal.
Az oldalt szinte naponta frissítem, de az igazán látványos újítások csak havonta-kéthavonta hajtódnak végre. Ekkor általában sok-sok képet és programot teszek fel, a közbenső alkalmakkal pedig igyekszem gyomlálni a hibás és elkorrodált kapcsolatokat és képeket. Remélem megértitek a szigorú helyzetet.
Amúgy hiszek a közösség erejében, azaz, ha van valakinek valamilyen valamilye aminek valamilyen köze van valamilyen elektronikai dologhoz valamilyen témakörben, akkor azt javaslatom ne fogja vissza magát, küldje el és iziben megjelenítem. De komolyan.

Látom aktívan látogatják az oldalt, köszi mindenkinek!